Yritys

Kirjanpitoa, liiketoiminnan kehittämistä ja huolenpitoa lähes 30 vuotta – Tili-Avekin tarina

Kaikki alkoi halusta palvella yrityksiä. Tehdä asiakkaiden elämästä helpompaa ja ratkaista taloushallinnon haasteita. Sitä arki Tili-Avekissa on nykyäänkin: kirjanpitoa, taloushallintoa ja asiakkaiden arjen helpottamista.

Henkilöstöämme yhdistää vankka ammattitaito ja sosiaalisuus. Jokaisella meistä on palo kehittyä ja ratkaista asiakkaidemme haasteita. Koemme onnistuvamme, kun asiakas säästää ratkaisujemme ansiosta rahaa tai aikaa – eli kun yrityksen arki sujuu helpommin. Tärkeintä työssämme on vuorovaikutus. Kun olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, sujuu kaikki paremmin. Saamme kiitosta siitä, ettei meillä tarvitse odotella vastausta, vaan palvelemme aina mahdollisimman nopeasti. Meillä yksikään asiakas ei huku massaan, vaan jokaisesta pidetään huolta. Meille uskaltaa koska tahansa soittaa, laittaa viestiä tai tulla käymään.

Edelläkävijä sähköisissä palveluissa – räätälöityjä ratkaisuja yksityisyrittäjistä konserneihin

Monet yritysten taloushallintoon liittyvät tehtävät voidaan nykyään hoitaa sähköisesti ja se on hienoa! Sähköinen taloushallinto helpottaa usein huomattavasti arkea. Kun laskut, tilaukset, palkat ja kirjanpito hoidetaan sähköisesti, säästyy aikaa ja vaivaa. Sähköinen kirjanpito voidaan järjestää monella tavalla. Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa. Jokaiselle yritykselle voidaan räätälöidä sopivin mahdollinen toimintamalli. Toisille se on jonkin pienen asian muuttaminen sähköiseksi, joillekin taas kaiken mahdollisen digitalisoimista. Yksin ei tarvitse jäädä. Riittää, että kerrot meille tilanteesi, me kyllä kerromme, mikä sopii yrityksellesi parhaiten. Lue lisää palveluistamme!

Ei vain taloushallintoa, vaan kumppanuutta ja kehittämistä

Meille Tili-Avekissa tärkeintä on tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa. Joskus se tarkoittaa, että asiakas säästää rahaa tai saa yrityksensä toiminnan sujumaan järkevämmin. Niistä tilanteista innostumme. Siksi haluamme olla asiakkaillemme muutakin kuin tilitoimisto. Olemme kumppani. Neuvomme, pidämme huolta, ratkaisemme ongelmia ja tuemme erilaisissa tilanteissa.
Lähetä viesti

Taloushallintoliitto

Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto.

Auktorisoitu tilitoimisto

Sähköistä taloushallintoa Procountor-ympäristössä.